Szabályokat és szabályokat

A Cal Ripken Baseball Ligák olyan ifjúsági baseball szervezetek, melyeket a korábbi Baltimore Orioles csillag Cal Ripken, a Hall of Fame játékos nevezte el, aki nagyszámú bajnoki rekordot állított fel 2,632 egymást követő mérkőzésen. A Ripken ligák elfogadják a legelterjedtebb baseball-szabályokat, de néhány módosítást hajtanak végre az ifjúsági közösség szolgálatában.

Az alapok 90 láb távolságban vannak egymástól standard baseball gyémánttal, és legalább 300 láb távolságban vannak a lemezen. A Ripken bajnokságok a játékosok korához igazodnak. A Coach Pitch és a T-Ball divíziók 45-50 láb távolságban helyezkednek el, mintegy 150-175 láb távolságban a kerítésektől. A bázisok 60 láb távolságban helyezkednek el, és a kerítések legfeljebb 200 méterre vannak a Rookies részlegben, a 8-as és a fiatalabbak, valamint a 10-es és a felnőttek körében. A bázisok 70 méter távolságra helyezkednek el a Majors divízióban a 12-es és az alatti játékosok számára.

Érett karoknak egy labdát kell tennie, 60 láb, 6 hüvelyk a tányéron 10 hüvelyk magasan. A Ripken ligákban a dobó gumi 6 hüvelyk magas és 46 méteres a lemezen a Minors divízióban. A gumi 8 hüvelyk magas és 50 méter a lemez a Majors divízió.

A szabványos baseball szabályokkal ellentétben a Ripken League induló játékot hagyhat és visszatérhet egyszer, bár néhány helyi törvényhozás megtiltja a korsóknak, hogy újra belépjenek a játékba, hogy újra pályára lépjenek. A pitching szabályokat a fiatal karok védelmére hozták létre. A Ripken-ligatornák egy naptári héten nem dobhatnak több hat inninget, ami hétfőn kezdődik és vasárnaponként tart. Ezenkívül a dobók, akik legalább három inninget dobnak egy játékban, nem tudnak ismét két naptári napig tartani.

Leading off nem megengedett – a base futóknak addig kell maradniuk, amíg a pályán el nem éri a hazai táblát. Amikor egy fogó egy harmadik sztrájkra esik, a tésztát nem lehet először futni. Ezenkívül a mozgásban lévő futóknak el kell kerülniük, hogy a Ripken Liga szabályai milyen “rosszindulatú” kapcsolatot jelentenek a védekező játékosokkal. Ez egy biztonsági intézkedés, hogy elkerülje az ütközést, amelyben egy futó megpróbálja kopogni a labdát a fielder kesztyűjéből.

Batters és base futóknak mindig sisakokat kell viselniük. A fogazottaknak el kell viselniük a fejfedőt, amely magában foglalja a sisakot, arcmasszát és a torokvédőt, valamint egy atlétikai csészét. A denevérek nem lehetnek nagyobbak, mint 33 hüvelyk hosszú és 2 1/4 hüvelyk átmérőjűek.

Kisebb játszótér

Itt van a Pitch Stats

Különböző részvételi szabályok

A biztonságos alapú futás ösztönzése

A megfelelő felszerelés használata