Az éjjellátó szemüvegek felülvizsgálata gyerekeknek

Vásárlás gyerekek számára éjjellátó szemüveg használatához el kell döntenie, hogy a passzív vagy az aktív típusú. A passzív éjjellátó szemüvegek használatához bizonyos mennyiségű fény szükséges, ezért nem használható teljes sötétségben, míg az aktív éjjellátó szemüvegek még a legsötétebb helyeken is használhatók. Függetlenül attól, hogy milyen típust választasz, győződj meg arról, hogy az éjjellátó szemüvegnek vannak fejfogók és állítható oldalsó állkapcsok, amelyek biztosítják a védőszemüveget a gyermek kicsi arcán. Ezenkívül keressen olyan védőszemüveget, amely erős anyagból készült, és amely a gyermekek durva használatát is képes ellenállni.

Közös csapdák

Kerülje az olyan éjszakai látószemüvegek beszerzését, amelyek túl nagy méretűek vagy a gyermekek számára túl kicsiek. Ideális esetben a gyermeknek a védőszemüveg megvásárlásakor el kell járnia, hogy megpróbálja kipróbálni a különböző méreteket. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a tökéletes illeszkedést.

Hol kapható

A legtöbb raktár, hogy a készleteket gyerekjátékok az éjszakai látást a gyerekek eladó. Általában megtalálja a védőszemüveget egy lezárt csomagban, amely tartalmaz állítható hevedert és egy akkumulátort. A Jakks Pacific az Egyesült Államokban található kényelmes áruházak körében. Ha szeretne vásárolni a védőszemüveget az online áruházakban, fontolja meg a kiskereskedőket, mint az Amazon.com, a Toys “R” Us és a Rus Products.

Költség

Mivel a gyermekek számára készült éjjellátó szemüvegek gyártóinak összehasonlíthatóan olcsó optikát használnak, a szemüveg árai szinte minden amerikai szülő számára elérhetőek. Az átlagos árkategória 20 és 120 dollár között van. Az olcsóbbak ideális játékok, és a gyerekek még mindig fiatalok és kalandosak. Az idősebb gyerekek viszont jobban szeretik a nagyobb védőszemüveget, mivel professzionálisabb katonai megjelenésűek. A gyerekek legelőnyösebb éjjellátó szemüvege két szemlencse és egy nagyobb középső gömb, amely kissé felett helyezkedik el. Az utóbbi egy kis kamerával rendelkezik, amely kiegészíti a szemlencsék látását. Ezek a szemüvegek a viselő számára Borg-szerű megjelenést és kiskereskedelmet jelentenek 2010-re 80 dollárért.

Bennfentes tippek

Az éjjellátó szemüvegek megvásárlása a gyerekek számára a kalandvilág megteremtésének módja A szemüveg arra ösztönzi a gyerekeket, hogy több időt töltsenek szabadban, feltárva a sötétséget és az éjszakai életet. Ha a szafarira mennek, ahol éjszakai játékokat szerveztek, biztosítsanak gyermekeiknek éjszakai látószemüveget, hogy megkönnyítsék érdeklődésüket.