Menü egy 1 200 kalóriás, hathetes étkezéshez

A hat hetes étrend elindítása, amely napi 1200 kalóriát tartalmaz, segít a fogyásban. Fontos azonban olyan menük kiválasztása, amelyek megfelelő tápanyagokat biztosítanak a gabonák, a gyümölcsök, a zöldségek, a sovány fehérje és a tejtermékek vagy más, kalciumban gazdag élelmiszerek egyensúlyán keresztül. 1 200 kalóriás étrend nem feltétlenül megfelelő férfiak, sportolók, terhes vagy ápoló nők vagy krónikus egészségügyi problémák miatt. Ne kezdjen semmilyen súlycsökkentő programot, amíg nem konzultált orvosával.

Sample Breakfast Menus

Egy 1200 kalóriás étrendben a hat hetes terv minden napján a reggeli egy magas szénhidráttartalmú ételt, egy adag gyümölcsöt, egy adag tejtőt és egy egészséges egészséges zsírt tartalmazhat. Egy pohár alacsony vagy nem tehenet tartalmazó tehenet vagy növényi tejet és 1/2 csésze zabpehelyet, amelyet vízzel készítettek és friss vagy fagyasztott gyümölcsökkel, például áfonyával és egy uncia pirított anyával ültettek, megfelelne ezeknek a kritériumoknak. Alternatív megoldásként fel lehet számolni a reggeli alkalmával a zsírt, és fél csésze alacsony cukortartalmú, magas rosttartalmú gabonát, gyümölcsöt és tejet, vagy egész búzát pirítóst, nem zsíros joghurtot és gyümölcsöt.

Minta Ebéd Menus

Tervezzen ebédet egy hathetes, 1200 kalóriás étkezésen, melynek során két adag egy sovány fehérjét és egy adag szénhidrátot, gyümölcsöt, zöldséget és zsírt tartalmaz. Példa lehet egy fél egész szeletes szendvics, amely szeletelt pulykahúsot tartalmaz egy csésze friss gyümölcstortaccsal vagy szeletekkel és egy lombos zöld salátával, amelyet 1 csésze apróra vágott nyers zöldséggel, mint paradicsommal és 2 evőkanál alacsony zsírtartalmú öltözettel dobtak. Ha úgy tetszik, hagyja kihagyni a gyümölcsöt, és növelje az ebédlő szénhidrátokat két adagra. Egy csésze bab levest, tonhalat keverve, csökkentett zsírtartalmú majonézzel, és fél egész szemű pita és egy csésze nyers zöldségszalag tálalja ezt az ebédet.

Minta vacsora menü

Rendezze a vacsoráit, hogy két adag mindegyik szénhidrátot, fehérjet, zöldséget és zsírt tartalmazzon, egy adag desszert gyümölcsöt, vagy három adag fehérjét és mindegyik szénhidrátot, zöldséget és zsírt. Az első menütételhez próbáljon 2 uncia roston sült húst, egy egész gabonát, 1 csésze párolt zöldséget, mint a zöldbab pirított anyával, 1/2 csésze főtt kukoricát és darab friss gyümölcsöt, mint az ananász. Grillezett héjú csirke vagy tofu, 3 uncia étele, 2/3 csésze barna rizs, 1 csésze spenót parány teáskanál olívaolajjal és saláta zsírmentes kötéssel teljesítheti a második menüpont követelményeit.

Minta Snack Menus

Legalább egy snacket tartalmazzon naponta 6 hét alatt egy 1200 kalóriás étrendben. Segítenek Önnek abban, hogy elegendő kalóriát és tápanyagot kapjon, miközben kevésbé tápláló ételekre éhezik és vágyik. Válassza a gyümölcsöt – az egész gyümölcsöt, beleértve a héjat is, például egy egész almát, olyan rostokat biztosít, amelyek hosszabb ideig érzik magukat – alacsony vagy nem zsíros tejtermékek, mint a joghurt vagy a túró, , Perecet vagy teljes kiőrlésű kekszet. Édes fogak kielégítésére cukormentes, forró kakaót készítsünk vízzel.