Lövöldözős fájdalom négy hónapos terhes

A terhesség hatására a szervezet sok változáson megy keresztül. A méh tartását fenntartó szövetek, amelyek a Cleveland Clinic szerint képesek éles, lövöldözős fájdalmakat okozni a gyomrotok mindkét oldalán, amelyek ingerlik a combját. Ezek a fájdalmak, amelyeket általában Braxton Hicks-féle összehúzódásoknak vagy hamis munkahelyi fájdalmaknak neveznek, szabálytalan, ritka összehúzódások, amelyek a méh izmait a terhesség negyedik hónapjában kötik össze.

A Braxton Hicks Contractions jelentősége

A Braxton Hicks-összehúzódások már a terhesség 4. hónapjában kezdődhetnek, egészen a hetedik terhességi hónapig. Az izmok az Ön méhében körülbelül 30-60 másodpercig, vagy legalább 2 percig, az Amerikai Terhességi Társaság szerint. Általánosan leírják azokat a kellemetlen éles, lövés fájdalmakat, amelyek szabálytalanok a hosszú időtartamban, kiszámíthatatlan, nem ritmikus és fokozatosan csökkennek az intenzitásban.

Okoz

A fizikai aktivitás Braxton Hicks összehúzódásokat okozhat az Amerikai Terhességi Szövetség szerint. Akkor is megtapasztalhatja őket, amikor a baba gyakran mozog, teljes húgyhólyaggal rendelkezik, valaki megérinti a gyomrot, dehidrált vagy szex után. Amint a összehúzódások intenzívebbé válnak az adagolás idején, a összehúzódásokat hamis munkaerőnek tekintik.

Az előtti munkavégzés jelei és tünetei

A koraszülöttet a 37. hétig tartó terhesség előtti munkavégzésnek nevezik. A jelei és tünetei közé tartozik a vérzés, a menstruációs görcsök, a hüvely szivárgó folyata, az influenzaszerű tünetek, például émelygés, hányás vagy hasmenés, a hüvelyben vagy medencében való nyomás, több mint négy-hat összehúzódás egy óra alatt, valamint rendszeres Fájdalom vagy szűkület az alsó vagy a hátán, a Cleveland Clinic szerint.

Tippek a kontrakciók enyhítésére

A Braxton Hicks összehúzódásainak enyhítése érdekében változtassa meg pozícióját vagy tevékenységét addig, amíg kényelmes, tartózkodik az éles mozgásoktól vagy megfordulástól, fújja a hasát vagy hátát, meleg fürdőt vagy zuhanyt, masszírozza a hasat vagy vissza, és igyon sok folyadékot .

Ha kevesebb, mint 36 hetes terhesség, korai munkaerő jelei vannak, és a fájdalmak állandóak vagy súlyosak, és nem szedik fel az ajánlott módszerek valamelyikét, hívja azonnal orvosát, hogy kizárja a koraszülelmet.

elővigyázat