Hogyan kell kipróbálni, ha a tej elkényeztetett

A tejet a reggeli kávéra vagy gabonádra öntve csak azért, hogy kiderítsd, hogy elrontották, lehet egy kemény út a nap kezdetéhez. A tejet fehérjével, kalciummal, D-vitaminnal, foszforral és káliummal töltik be, azonban a nem megfelelő kezelés, vagy túl hosszú ideig a hűtőszekrényben való elhagyása a táplálkozási italokat az egészségre veszélyesnek tekintheti. Győződjön meg róla, hogy a tejet inni kell, mielőtt elrontanád a reggelit és a reggelet.

Szagolja a tejet. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy teszteljük a tejet a megrongálódáshoz, ha még egy halvány, rossz vagy savanyú illatot is észlelünk a tejben, akkor elkényeztetjük.

Öntsön egy kis tejet egy pohárba vagy egy tálba, hogy ellenőrizze a csepegést. Az elkényeztetett tej gyakran elkezd fojtani, ahol minden vagy egy része téli sajt textúrájához hasonlít. Ez a jel arra utal, hogy a tej elrontott és el kell dobni.

Kis mennyiségű tejet kóstol meg, ha valójában nem biztos benne, bár nem ajánlott a lecsepegtetett tejet elfogyasztani. Ha a tejet elkényeztetik, akkor észreveheti a savanyú vagy rossz ízlést, és nem szabad sokáig inni, hogy megállapíthassa, hogy a tej jó vagy rossz.