Hogyan kell abbahagyni a zsíros étkezést

A csiklandozó táplálkozás egy rövid idő alatt nagy mennyiségű étel fogyasztása. Jellemző, hogy az étel elfojtása egy privát környezetben történik, mivel a személy tipikusan elrejti a viselkedést. Sok olyan ember, aki ilyen rendszeres, rendszeres alkalmakkor. Ez a folyamat káros a testre és az elmere. A szokás megtörése nehéz lehet, de szükséges ahhoz, hogy egészséges és egészséges kapcsolat legyen az étellel.

Határozza meg a csillapító aktiválóit, hogy segítsen elűzni a viselkedést. Nézd meg a mintáidat. Csillapodik egy stresszes munkanap után, olyan események előtt, amelyek ideges vagy önmagadban vagy unatkozva vagy? Megjegyzendő továbbá, hogy van-e olyan különleges táplálék, mint például a kenyér, a sajt vagy a csokoládé. Az aktiválók azonosításával elkerülheti őket, vagy legalábbis előrejelezheti, ha valószínűsíthető, hogy csillapodik, így lépéseket tehet.

Távolítsa el a kényelmes ételeket a kamrából és a hűtőszekrényből. Az emberek leginkább a könnyen fogyasztható tárgyak, mint a zseton, a fagylalt, a csomagolt sütemények és a cukorkák fogyasztására utalnak. A gyorsaság, amelyen ezeket az élelmiszereket meg lehet enni, kölcsönözhet nekik, hogy gyakori zsíros ételek legyenek. Az ilyen tárgyak otthona feladásának megkívánja, hogy főzzön, amikor nagyon éhes vagy legalább időt vesz igénybe, hogy salátát vagy szendvicset készítsen, vagy gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztjon, amelyek olyan tételek, amelyek általában nem kapcsolódnak a bingeléshez.

A nap folyamán 2-3 órás időközönként kisebb ételeket és harapnivalókat kell enni, hogy ne legyen túlságosan éhes egy időben. Határozza meg a cukrok és zsírok bevitelét, mivel ezek túlterhelik a túlzásba. Ahelyett, hogy teljes gabonát, sovány fehérjéket és egészséges tejelő tételeket választ, hogy kielégítse az étkezési vágyát.

Tegye fel az étkezés felét egy “go-go” dobozba, amikor étkezik, és küldje haza egy barátjával, vagy mentse holnapra. Kerülje el a “minden, amit meg lehet enni” és a svédasztalos létesítmények. Az étkezés előtt és alatt vizet itasson, és csak egy kis darab kenyeret eszel a kosából. Kerülje el az előétel megrendelését is, hacsak nem helyettesíti az étkezést. Van egy leves vagy saláta az ételeid mellett, így valószínűleg nem fogsz szárnyakat, krumplit vagy más olyan tárgyakat csalódni, amelyek az étkezést alkotják. Használja a balkonyt, olívaolajat vagy citromlevet a salátán, hogy elkerülje a zsíros kötszereket – és tartsa a krutont. Csak olyan levest válasszon, amelyek húslevél alapúak. A krémalapú levesek magasabbak a zsírokban és a kalóriákban.

Válassz egy órát azon az estén, amely után megállapítod, hogy nem fogsz enni. Például dönthetsz 8:00 között. A cut-off pont. Ragaszkodjon ehhez az ütemtervhez, és keressen más dolgokat esténként, hogy segítsen lazítani a snacking mellett, mint például a kötés, az olvasás, a kirakós játék vagy a játék. Tartsa a kezeit a száj helyett. Ha késő este szüksége van egy kis falatozásra egy bizonyos egészségi állapot vagy egyéb aggodalom miatt, akkor tegye azt az egész gabonát, amely egy kis fehérjével párosul, mint például mogyoróvajjal készült graham-kekszek.

Keresse meg a professzionális terápiát és egy támogató csoport segítségét, ha egy hónap alatt egy vagy több alkalommal szundikál. Ha nem tudja ellenőrizni ezt a viselkedést, előfordulhat, hogy olyan étkezési rendellenességet szenved, amelyhez szakmai orvosi segítségre van szükség. Ha ez megtörtént, győződjön meg róla, hogy részt vesz a terápiás foglalkozásokon, és megőrzi a haladásról szóló írásos feljegyzést.