Ha a nők viselnek fehérneműt, amikor futás közben?

Néhány futó esküszik a futórongyok futásával, a kifejezetten magas aktivitású, például futáshoz tervezett, alsó fehérneművel. Mások szerint csak fehér pamut alsóneműt kell viselni a fertőzés veszélyének köszönhetően. Néhányan még inkább kihagyják a dilemmát, ha kizárják a fehérnemű viselését a gyakorlat során. A személyes preferencia az egészségügyi okok és a kényelem miatt változhat, és a szakértők pozitívnak és negatívnak találják az összes lehetőséget.

A viselő himbák kiküszöbölik a nadrágos megjelenést, ha aerob nadrágot vagy nadrágot viselsz. Mivel a horgok egy vékony anyagot használnak a női részek fedésére, soha nem kell aggódnia, hogy foglalkozik a wedgie-forgatókönyvvel, ahol van egy kis anyaga. Azonban a tanga kialakítása tökéletes megoldás annak lehetővé tételére, hogy a székletben lévő baktériumok eljussanak a hüvelybe, ami kellemetlen bakteriális fertőzésekhez vezet. Mivel szoros, közel áll a testéhez, és mozog előre-hátra, miközben kocogtat, nyílt utat nyit a baktériumok számára, ahol nem szabad menni. Ezért a horgok elhagyása bölcs döntés.

A nejlon bugyik magas kényelemben vannak, de az anyag nem piszkálja el a nedvességet. Ehelyett megakadályozza a nedvességet az alsónemű és teste között, ami tenyészföldet teremt a baktériumok számára. Ezt korábban úgy gondolták, hogy a nikkel nylonot a harisnyanadrág egyenletből, de az új, csúcstechnológiájú nylon / spandex keverékek bizonyulnak potenciálisan. Ezek az űrlapot alkotó szövetek nem piszkálnak vagy nem tartják meg a nedvességet, ezáltal csökkentve az élesztő fertőzés esélyét.

A pamut alsónemű könnyebben illeszkedik és könnyebben lélegzik, így csökken a fertőzési potenciál. Az egészségügyi szakemberek régóta tagolták ezt az anyagot, mint a legjobb választást bármikor használni, köszönhetően annak a képességnek, hogy segítsen megőrizni a fertőzések és a baktériumok növekedését. Sok kocogó azonban kellemetlenül érzi magát a tevékenység során, mivel a rettegett wedgie helyzetbe hajlamos.

Ha fontos tényező, hogy a bőr és a nemi szervek lélegezni tudnak a testmozgás során, logikusnak tűnik, hogy a kommandózás lehet a válasz. Egyes nők inkább ezt a módszert választják, bár sokan közülük ezt nem is látják. Ha valaha vaginálisan szültél, akkor dönthet úgy, hogy tartózkodik ettől a választástól. A húgyhólyag inkontinencia nagyon gyakori, és az esélyek a testmozgás növekedésével nőnek. Ezenkívül a normál gyűrűs hüvelyi kisülések a hónap folyamán különböző időpontokban fordulnak elő. A fehérnemű tisztán megragad minden olyan dolgot, ami kellemetlen helyzetet teremthet.

A végső válasz egy személyes választás. Minden lehetőség pozitív és negatív, és az egyes hatások személyenként változhatnak. Mérlegelje meg a lehetőségeit, vegye figyelembe a kényelmet és a személyes hüvelyi egészséget, és ha szükséges, beszéljen az ob-gyn-ről arról, hogy melyik lehetőség illik legjobban az Ön egészségi állapotához.

Strandpapucs

Nylon alsónadrág

Pamut alsóruházat

Nincs fehérnemű

Következtetés