Táplálkozási információk a sajttorta gyárra vörös bársony sajttorta

A Cheesecake Factory Ultimate Red Velvet Cake Cheesecake két népszerű desszert gazdag együttműködése. A vörös bársonyos torta és a sajttorta váltakozó rétegeit tejszínes sajtok borítják. A dekadens kezelést fehércsokoládéval végezzük.

Az USDA táplálkozási iránymutatást ad az amerikaiak számára. Egy 2000 kalóriás napi étrendű amerikai esetében az USDA mintegy 1735-et tart olyan kalóriáknak, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a szervezetnek szüksége van a tápanyagokra. A fennmaradó 265 kalória diszkrecionális, és több tápanyag fogyasztására, vagy édességek vagy zsírok formájában használható. Az amerikaiak többsége körülbelül 100-300 diszkrecionális kalóriát osztogat minden napra.

A Cheesecake Factory egyik legfontosabb vörös bársonyos süteményt tartalmazó torta 1250 kalóriát tartalmaz. Nem csak ez túllépi a diszkrecionális táplálékra elosztott 300 kalóriát, hanem a napi ajánlott kalóriabevitel több mint felét tartalmazza. 25 gramm zsírral az USDA ajánlott napi zsírpótlékának 38 százalékát biztosítja.

A nátrium elektrolit, az izmunk és a sejtünk megfelelően működik. Azonban a felesleges nátrium nem egészséges, különösen a szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők számára. A Cheesecake Factory egyetlen szeletje a végső vörös bársonyos torta sajttorta 774 mg nátriumot tartalmaz, ami az USDA által javasolt egészséges felnőtteknek ajánlott napi bevétel 32 százaléka.

A Cheesecake Factory egy Ultimate Red Velvet Cake Cheesecake szelet 93 gramm szénhidrátot tartalmaz, ami az USDA által ajánlott szénhidrátok egyharmada. A 93 g összes szénhidrátból 67 g közvetlenül a cukorból származik.

Az Ultimate Red Velvet Cake Cheesecake egy szelet 12 gramm fehérjét tartalmaz, ami az USDA ajánlott napi bevitelének 24 százaléka a fehérjéhez szükséges növekedéshez és az izom egészségi állapotához. Azonban ne racionalizáljuk ezt a desszertet a fehérjetartalma alapján. Az alacsony zsírtartalmú tejtermékek vagy sovány húsok sokkal jobb választás, ha növelni szeretné a fehérje fogyasztását.

Táplálkozási irányelvek

Zsír és kalória

Nátrium

Szénhidrát

Fehérje