Ideális pedálozási sebesség kerékpárokhoz

A rövid távolságokon való kerékpározás egyszerű és pihentető, de ha sok mérföldet elindít a kerekek alatt vagy meredek dombokon, ez egy kemény edzés lehet. Az ideális pedálozási sebesség fenntartása segít megakadályozni a testének hosszú útját. A kerékpárosok a pedálozási sebességüket járókerékként jelölik. Az ideális menetidő ugyanaz marad a legtöbb lovas számára a lovas stílus vagy terep ellenére.

A pedálok percenkénti fordulatszámának megszámolásával mérje meg a kadenciát. Az ideális menetidő a menet közben 70 és 100 ford / perc közötti. Ez egy kényelmes lovaglási sebesség, amely megakadályozza, hogy túlságosan kimerítse a lábát, a korábbi Massachusetts Harris Cyclery műszaki tanácsadója, Sheldon Brown szerint. Ha ugyanazt a ritmust tartja fenn az utazás során, akkor hosszú ritmusú ritmusokat fejleszt.

Optimális pedálozási sebességet tarthat a kerékpáron a fogaskerekek megfelelő időben történő elmozdításával. Egy lapos, kemény felületen, mint egy városi utca, valószínűleg nem kell gyakran váltani. Azonban, ahogy felmászsz egy dombon, a pedálok ellenállása növekszik, és a kadencia lassul. Az alacsonyabb sebességfokozatba való átkapcsolás megkönnyíti a pedálok elfordítását. Ha lefelé halad, tolja a kereket alacsonyabb fokozatra, hogy növelje az ellenállást és elkerülje a túlzott gyors ütemezést.

Ha könnyen találsz fáradtságot, amikor ideális pedálozási sebességed van, javítania kell a lábak izomállóképességét. A kerékpár magasabb sebességfokozatba való átkapcsolása, mint a hegymászás, a pedálok nehezebbé válnak, hanem javítják az izmos állóképességet. Ez a fajta kerékpározás okozza a tejsav felépülését, és hosszú távon nem lesz fenntartható. Azonban a rendszeres edzés, amely nagy ellenállással segíti a lábizmjait a hosszú utazásokhoz alkalmazkodni az ideális pedálozási sebességnél. Charity kerékpáros szervezet A Care Exchange javasolja, hogy keveredjen az izomépítő túráival olyan rövid időszakokkal, amikor alacsony sebességfokozatra vált át Pedál, amilyen gyorsan csak tudsz. Ez a gyors lábszárú izomszálakat építi fel a lábadon.

Az ideális pedálozási sebesség személyenként változik. Találd meg a kísérletedet különböző sebességfokozatokkal különböző lovas helyzetekben. Annak érdekében, hogy növelje az átlagos pedálozási sebességet, és hatékonyabb kerékpárosává váljon, javítania kell lábfejét, kerékpározási technikáját vagy izmos állóképességét. A Care Exchange tanácsot ad a lábak erejének növelésén keresztül a súlygyakorlással vagy a hegyek felhúzásával többször is nagy sebességgel. Javítsa a pedálhatékonyságot a kerékpáros cipő segítségével a lábujjhegyekkel, hogy tökéletes helyzetben tartsa a lábát.

Cadence alapjai

Egyenletes pedálsebesség

Izomépület

Épít pedál sebesség