Hogyan lehet megállítani a krumplitiszta csipket

A burgonyaforgácsot 1853-ban hozták létre, amikor George Crum megsértődött, amikor egy étterem védője visszavitte a sült burgonyáját, mert túl vastag volt. Annak ellenére, hogy a védőszentiment, a Crum szeletelt burgonya papír vékony, olajban sült, hozzáadott sót, és lett a véletlen teremtője a modern burgonya chip. Napjainkban a zsetonokat még mindig olajban sütik és sózzák, így finomított szénhidrátokkal, nátriummal és zsírokkal rendelkeznek. Miközben a zsetonok mérsékelten fogyasztanak, a chip craving-ként való átadása nem jót tesz az egészséges táplálkozásért. Állítsa le sürgetéseit egészségesebb alternatívákkal, vagy inkább ritkán induljon el.

Határozza meg azokat a helyzeteket és hangulatokat, amelyek hajlamosak arra, hogy kiváltsák a krumplitiszta cravinget. Mivel az egészségtelen ételek fogyasztása az endorfinok felszabadulását okozhatja, az agyban lévő vegyi anyagok, amelyek boldoggá teszik magukat, gyakran előfordulhatnak a krumpli-chip cravings, amikor szomorú, stresszes vagy fáradtnak érzi magát. Értékeinek megértésével készen állhat, ha a vágy eltalálja, és felismeri azt egy másik érzelem eredménye miatt, amelyet külön kezelhet.

Cserélje ki a burgonya-csipeget egy olyan ételekhez, amelyek segítenek kielégíteni bizonyos cravingjeit. Például, ha ez a só, amire vágysz, érdemes elérned a dióféléket, amelyek tele vannak egészséges olajokkal és zsírokkal. Vagy, ha jobban szeretne egy crunchot, a levegővel pattogatott pattogatott kukorica teljesítő táplálék lehet. Ha ez a szénhidrát amit szeretsz, válasszon egy sült édes burgonyát, amely magas az A-vitamin és a rost.

Snack gyakran, hogy stabil legyen a vércukorszinted. Ha megengedjük, hogy az étkezések között eltelt órák időnként megdermedjenek a vércukorszintjükön, ami általánosságban a szénhidrátok iránti vágyat magyarázza. Ha az ételek között tartja az ételeket, elkerülheti a vágyat. A gyümölcsök és zöldségek, a teljes kiőrlésű sütemények, a sajt vagy a hummus segítenek a sürgősség megállításában.

Igyál egy pohár vizet, vagy rágcsáljon egy gumit, hogy elterelje a száját a burgonya chip vágyától. A menta vagy az íny különösen hasznos, mert a szájat elfoglalják, és olyan ízeket adnak hozzá, amelyek nem kompatibilisek a sós burgonya zsetonokkal – így kevésbé valószínű, hogy elkényeztetik.

Részben a burgonya zsetonokat fogyasztható snack zsákokba közepes snackhez. Ha egyszerűen nem rázza meg a krumplis chip vágyát, akkor egy előre megfogalmazott zsákot használhat fel, hogy megakadályozza a túl sok zseton túlfogyasztását. Miután a snack táska üres, akkor abbahagyja az evést, nem pedig egy nagyobb fóliazsákba ásni, még több zsetonhoz.