Alacsony kalóriatartalmú smoothie a fogyásért

Smoothies, a gyümölcslé-bárok és kávézók szerte az országban friss alapanyagokból készülnek, és remek ízeket. De segíthetnek neked fogyni? Ez attól függ, hogy mi jár belőlük, és hogyan használja őket, de minden bizonnyal lehetséges, hogy fokozatosan és egészségesen kiszorítanak fontokat az alacsony kalóriatartalmú smoothies segítségével.

Vágó kalória

A finomságok hozzáadása a diétához egészséges mozdulatok lehetnek, de nem feltétlenül segítenek a testsúlycsökkentésben, hacsak nem használják a finom ételeket a magasabb kalóriatartalmú ételek helyett. Rendszeresen több kalóriát kell elfogyasztania, mint az enni, hogy fogyasszon az idő múlásával, ezért próbáljon meg egy kevésbé kalzó sört, ha általában desszertként vagy napi étkezés helyettesítését használja.

A Protein használata

Hogy még mindig viszonylag alacsony a kalóriatartalmú töltelék, kezdjünk nagy fehérjetartalommal. Az “American Journal of Clinical Nutrition” című, 2008-ban publikált kutatási áttekintés szerint a fehérje több töltelék, mint a szénhidrátok vagy a zsírok, és ez okos választás a fogyásért. Egy 6 uncia nyers, görög joghurtos tartály semleges bázist alkot, és csak 100 kalóriát tartalmaz, 18 gramm fehérje. A puha, selymes tofu vastagabb sminket készít. A nagyvonalú 200 grammos szelet 110 kalóriát és közel 10 gramm fehérjét tartalmaz.

Gyümölcsök használata

Friss vagy fagyasztott gyümölcsöket használva készítse el a sminket. A konzerv gyümölcsök és gyümölcslevek gyakran tartalmaznak hozzáadott cukrot, ami hozzájárul a kalóriákhoz, és számos krónikus egészségi kockázatot jelent. Egy vastag sima finomságnál dobja be egy kis, fagyasztott banánt, amely mindössze 90 kalóriát ad hozzá, és olyan finom keverékhez keveredik, mint a puha hús. A rosttartalom növeléséhez adjunk bogyókat. Egy csésze málna mindössze 65 kalóriát és 8 gramm rostot tartalmaz, és ugyanannyi szeder 60 kalóriát és 7,5 gramm rostot tartalmaz. A táplálékfogyasztás 2005-ben a “Nutrition” folyóiratban publikált kutatás szerint fordított összefüggésben van a testtömeggel és a testzsír tömegével.

Veggies használatra

A finomságok keverése furcsa hangzást eredményezhet, de ez jó módja annak, hogy felemeljük az ital tápanyagtartalmát, és tartsuk alacsonyan a kalóriaszegénységet. A nemrostáros zöldségeknek körülbelül egyharmada van a gyümölcsök kalóriái, és töltőszálakkal vannak tele. Dr. Ben Kim 40 százalékos gyümölcsök és 60 százalék zöldes zöldségek arányát ajánlja, de ha az íze túlságosan keserű az Ön számára, csak egy kis maroknyi zöldalátétet kezdhet, és fokozatosan növelheti az összegeket addig, amíg nem vagy hozzászokva hozzá. Köztük. Egy csésze friss spenót mindössze 7 kalóriát tartalmaz, és ugyanannyi káposzta 30 kalóriát tartalmaz.