Hogyan lehet felgyorsítani a súlycsökkenést az atkins indukcióban

Az Atkins diéta, valószínűleg a legismertebb az összes alacsony szénhidrát-terv közül, nagy sikert aratott a webhelyén, köztük olyan követőket is, akik több mint 100 fontot vesztettek el. Azonban a súlycsökkentő sikere tényleg attól függ, hogy Ön betartja-e a tervet, az étel- és italválasztékot, valamint a testmozgást. Valószínűsíthető, hogy a leggyorsabb testsúlycsökkenést látja az indukció vagy az első fázis során, mivel a szervezet testreszabása több fehérje beviteléhez és kevesebb szénhidráthoz vezet.

Atkins indukciós alapjai

A hagyományos Atkins diétát Atkins 20 néven hívják. Az indukciós fázisban, amely két vagy több hétig tart, elegendő karcsú fehérjét és egészséges zsírt fogyaszt, de napi 20-30 gramm “net” szénhidrátot fogyaszt. A “nettó” szénhidakat úgy számoljuk ki, hogy a grammszálakat kivonják egy élelmiszerből a teljes szénhidrátumból. A szénhidrátok ideális esetben az Atkins által “alapozó zöldségek” -nek nevezik, amely magában foglalja az összes leveles zöldséget, brokkolt, karfiolt és a kapcsolódó keresztesvirágú zöldségeket , Paprika, nyári squash, hagyma, póréhagyma és fokhagyma. Ezek a zöldségek nagyon alacsonyak a nettó szénhidrátokban, sokan kevesebb, mint 3 gramm adagonként, alacsony kalóriatartalmúak is, az indukciós fázis kis mennyiségű diófélékből is lehetővé teszi a szénhidrátokat, amennyiben legalább 12 gramm nettó Szénhidrátok az alapozó zöldségekből. Azonban az első két hét alatt a diófélék elkerülése előnyös lehet.

Carb Choices és a fogyás

Milyen szigorúan tartja be a javasolt szénhidrátot, felgyorsíthatja vagy lelassíthatja a súlycsökkenést az indukció során. Lehet, hogy kísértésbe kerül, hogy egy darab gyümölcsöt vagy egy hüvelyes adagot besurrantál, de hagyja őket a diéta későbbi szakaszaihoz, miután becsukta a kívánt súlyt. A legmegfelelőbb a gyors fogyás miatt az indukció során, hogy betartsák a javasolt alapozó zöldségek listáját. Ne aggódj, sok fogás lesz – 12-15 gramm nettó szénhidrát körülbelül 6 csésze leveles zöldséget és 2 csészét főzött zöldségeket tartalmaz naponta, Atkins szerint. És az alapozó zöldségek méreteit kiszolgálja, mivel néhányan a szénhidrátban sokkal nagyobbak lesznek, mint mások. Például egy fél csésze zöldség 1 és 3 nettó gramm szénhidrátot eredményez, míg ugyanannyi főtt paradicsom csaknem 9 grammot tartalmaz. Gyorsan meghaladja a nettó szénhidrát határát, ha nem figyeled oda, honnan érkeznek.

Protein és zsír az Atkins-nél

Az Atkins minden fázisában megengedett a liberális mennyiségű fehérje ételek, amelyek feltöltik Önt, így az étkezés után érzed magad. A kormány által ajánlott mennyiségnél magasabb napi fehérjebevitel elősegíti a nagyobb súlycsökkenést, amint azt a 2004-es American College of Nutrition Journal című folyóiratban megjelent tanulmány szerint a kutatók egy testsúlykilogrammonként 1,5 gramm fehérjet fogyasztottak egy súlycsökkentő programban , Kilogrammonként 2,2 font. A fehérje segíti a szervezetet a zsírégetés során, miközben megőrzi az izomot is, azonban egyes fehérje-választások, például sajtok, magasabbak a telített zsírokban és kalóriákban, és ha felesznek, akkor csökkenthetik a súlycsökkentő erőfeszítéseiket, és hozzájárulhatnak a szív- és érrendszeri problémákhoz. A testsúlycsökkentés és az egészséges táplálék fogyasztása érdekében minden étkezésnél 4-6 uncia karcsú fehérjéket kapjunk, mint a halak, a tenger gyümölcsei, a baromfi, a bárány, a marhahús és a tojás. A marhahúst leaneresebbé teszik a körte és a bélszín. Kerülje el az előkészített halakat és a húsokat a tároló deli részéből, amely tartalmazhat cukrozott marinadákat vagy kenyeret. Az étrendben zsírt is kell fogyasztania, hogy elősegítse a zsírégetést és gyorsítsa a testsúlycsökkenést. Válaszd ki a szív-egészséges zsírokat olyan élelmiszerekből, mint a hal, a diófélék, az avokádó és az olajbogyó.

Alkohol az indukció során

Ha hozzászoktok alkoholtartalmú italokhoz étkezés közben, az indukciós fázisban folytatott gyakorlat folytatása akadályozhatja a testsúlycsökkenést. Az Atkins-terv alkoholt nem javasol a második fázisig vagy később. Az indukció során a testet arra készteti, hogy tüzelõanyaggal égesse el a zsírt, de ha alkohol van jelen a rendszerben, akkor a tested égeti meg. Ez a folyamat leállíthatja a fogyást, amíg az alkohol elhagyja a rendszert. A súlycsökkenés felgyorsítása az indukciós fázisban, tartózkodjon az alkoholfogyasztástól, és válasszon rendszeres vagy csillogó vizet, kávét vagy teát, vagy unflavored mandula vagy szójatej.

Gyakorlat a súlycsökkentés felgyorsítására

Az Atkins legnagyobb sikere – vagy bármilyen étrend – lesz, ha magában foglalja a testmozgást a táplálkozási tervével együtt. Az Országos Fogyás-nyilvántartó, amely nyomon követi az embereket, akik fogyatékossá tették és legalább egy évig tartották, elmondja, hogy a felsorolt ​​betegek 89 százaléka a diétát és a testmozgást egyaránt csak 10 százalékkal élte hosszú távú sikere a diétával. Gyorsítsák fel a testsúlycsökkenést az indukció során, egy edzésprogramot az első napból. Legalább 150 percnyi mérsékelt intenzitású edzést kap minden héten – gyors, gyalogos, kerékpározás, tánc, kocogás -, és végezzen edzést, amely minden izomcsoportot két napig dolgozik. Növelheti a gyakorlat intenzitását, vagy növelheti az edzésidőt.