Hogyan kell abbahagyni a proactiv biztonságos használatát?

A Proactiv pattanáskezelés egy sikeres akne termék, amely az évek során erőteljes felhasználói bázist fejlesztett ki. A formulája különféle mosásokat, astringenteket és lotionokat használ a pattanások kezelésére helyi alkalmazással. Sok fogyasztó azonban úgy találta, hogy ez a termék súlyos “kivonási” tüneteket okozhat, ha megszünteti annak használatát. Ez mind fizikailag, mind érzelmileg nehéz lehet bárkinek, amikor képtelen megbirkózni ezzel a mérsékelt árú akne-kezeléssel. Szerencsére van egy módja annak, hogy megszabaduljon ezek közül a kezelések közül, hogy meg lehessen előzni a proaktív pattanások kezelésének megszüntetésével járó negatív tüneteket.

Vásárolja meg az AcneFree Sensitive Skin Care rendszert, melyet a nagy gyógyszertárakban és nagykereskedelmi üzletekben vásárolhat. Ez az egyik legszelídőbb pattanáscsökkentő rendszer a piacon. Használhatja azt, hogy felkészüljön arra, hogy valami másra váltson, vagy kilépjen a pattanáskezelő termékekből, mint például a Proactiv. Fontos megjegyezni, hogy ez a rendszer olcsóbb, mint a Proactiv, és nem követel kötelezettségvállalásokat.

Kezdje az AcneFree Sensitive bőrápoló rendszer beépítését a fennmaradó Proactiv termékkel. A Proactiv bőrkezelést továbbra is használja éjjel, és reggel használhatja az AcneFree rendszert. Mivel ez az AcneFree rendszer érzékeny bőrre és kevésbé durva, nem indul el a napot az irritált bőrtől, amely két különböző termékből származhat. Végezze el ezt a rutinot a következő egy vagy két hétig, vagy amíg a fennmaradó Proactiv termék elfogy.

Kezdje el használni az AcneFree Sensitive rendszert naponta kétszer. Reggel egyszer, és egyszer lefekvés előtt. Folytassa ezt a rutint, amíg el nem fogy a termék. Mivel most beállította az arc pH-egyensúlyát és a Proactiv elindítása előtt közelítette meg a test eredeti állapotát, most kevésbé valószínű, hogy megtapasztalta a Proactiv hirtelen abbahagyásával járó visszavonulást. Az AcneFree Sensitive System gyengéd tisztítási folyamata egy “párnával” működik, amikor áttér a Proactiv agresszív vegyi anyagairól abszolút semmit. Ha azonban szereted az AcneFree érzékeny rendszere által tapasztalt eredményeket, nyugodtan ragaszkodj hozzá az eredmények folytatásához. Óvatosan járjon el, ha túl hosszú ideig használja, vagy ugyanabban a helyzetben hagyhatja a bőrt, mint a Proactiv használatának megállításakor. Azonban az “érzékeny” bőrápoló rendszer használatának megállításától való átmenet lényegesen kevésbé lesz radikális, mint a Proactivé.